Kierrätysapu-palvelu

07.02.2019

Kodin raivaajan ja järjestäjän suurimpia ongelmia on tavarat, jotka eivät kuulu roskikseen, eikä kannata alkaa myymään. Silloin yleensä ajatellaan, että tavaran voi lahjoittaa jollekin, jolle olisi tarvetta tai jolle kyseinen tavara vielä tuottaisi iloa.

Nämä tavarat sitten kerääntyy pinoihin ja nurkkiin ja niitä on hankala lähteä kuljettamaan, kun ei oikein edes tiedä, mihin veisi.

Silloin apunasi on KIERRÄTYSAPU-palveluni.

Noudan kotoasi turhat, kierrätykseen kelpaavat tavarat sekä toimitan ne asianmukaisiin kierrätyskohteisiin.

Tavarat tulee pakata jätesäkkeihin, roskapusseihin tai laatikoihin. Ehjät ja rikkinäiset erikseen ja mielellään merkintä säkkeihin

Mukaan mahtuu 4 jätesäkillistä tai vastaavaa tavaraa kerralla.

Otathan huomioon, että lahjoitettavan tavaran on oltava ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista. Tavara, jonka voisit lahjoittaa ystävälle, kelpaa varmasti myös lahjoituksena.

MUKAAN KELPAAVAT TAVARAT

*Tekstiilit, lahjoitus ja poistotekstiili eriteltynä. Poistotekstiiliin kelpaavat käyttökelvottomat, kuivat vaatteet ja kodintekstiilit, kuten takit, housut, hameet ja paidat sekä lakanat, pyyhkeet ja pöytäliinat

Ei mattoja, kenkiä, laukkuja, vöitä, alusvaatteita, tyynyjä, peittoja ja pehmusteita. Lahjoituskelvottomana nämä kuuluvat seka- tai energiajätteeseen.

*Sähkö- ja elektroniikkalaitteet, lahjoitus ja SER-jäte eriteltynä.

*Ehjät ja pienet huonekalut (max. 100 x 50 x 50 cm)

*Lahjoitukseen kelpaavat astiat, lelut ja muut pientavarat

Hinta muodostuu allaolevan kartan mukaan, sisältää ALV 24%

Maksuvälineinä käyvät käteinen tasarahalla sekä pankki- ja luottokortit

Ole yhteydessä ja ehdota noutoaikaa tästä tai soittamalla 040 7484735