10 hyötyä, miksi kannattaa tilata ammattijärjestäjä avuksi

10.11.2019

Kuulen usein ajatuksia, että miksi kannattaa tilata ammattijärjestäjä apuun? Eikö kaikkien itse pitäisi hoitaa tavaransa?

Ammattijärjestäjän kanssa raivaaminen ja järjestäminen käy reippaasti, tehokkaasti ja loogisesti edeten.

Kerron tuolla Facebookissa ja Instagramissa päivittäin 100 hyötyä ammattijärjestäjän palveluista.

Eli mihin kaikkeen elämässäsi saat apua. Siis ihan konkreettisia hyötyjä.

Kaikki hyödyt ilmestyvät päivittäin tänne ja tässä tiivistettynä 10 seuraavaa

71. Löydät lomamatkalle kesähepeneet hetkessä

Talvella lomalle lähtiessä on usein kesävaatteet hukassa. Kun kausivaatteet on asianmukaisessa säilytyksessä, löydät ne helposti.

72. Sinulla on pienempi riski sairastua

Pöly ja bakteerit kotona voivat aiheuttaa allergisen reaktion tai muita ongelmia. Kun kotisi on väljempi ja turhat tavarat ovat poissa, on helpompi siivota.

73. Kaappisi ovat järjestyksessä

Kun kaappisi ovat järjestetty ja niihin on jätetty sujuvan käytön vuoksi tilaa, on helppoa palauttaa tavarat paikalleen ja kaappisi pysyy järjestyksessä

74. Mahdut saunomaan aina kun haluat

Monella suomalaisella sauna on muuttunut varastoksi. Ammattijärjestäjän kanssa sauna saadaan sille tarkoitettuun käyttöön ja tavarat löytävät oikeat säilytyspaikat.

75. Kriisin keskellä on helpompaa selvitä arjesta

Kun kotisi on jonkunnäköisessä järjestyksessä ja arjessa on rutiineja, on helpompi selvitä perheen sairastaessa tai isomman kriisin keskellä.

76. Pakkasaamuna pipo ja hanskat löytyvät etsimättä

Kun tavaroilla on omat, loogiset paikat ja opettelet laittamaan ne paikalleen, ei tarvitse tavaroita etsiä.

77. Tiedät, mihin laittaa puutarhatyökalut

Kun varasto on järjestyksessä ja tavaroille on suunniteltu paikat myös talvisäilytykseen, ei sinun tarvitse täyttää varastoa talveksi ääriään myöten.

78. Lapsilla on luistimet koulussa tarvittaessa

Jokainen tietää, että lasten ilmoitukset koulussa tarvittavista liikuntavälineistä tulee aina viime tipassa, yleensä aamulla. Kun tiedät, missä välineet ovat ja säilössä on vain sopivan kokoisia, on helppo hakea tarvittavat välineet varastosta, omalta paikalta.

79. Voit ansaita rahaa

Usein tavaroita raivatessa tulee vastaa esineitä, jotka kannattaa myydä. Näin sinä pääset turhasta tavarasta eroon ja saat rahaakin.

80. Saat nopeammin järjestystä kotiin

Ammattijärjestäjän kanssa tavara- tai paperikaaos saadaan selätettyä nopeasti ja tehokkaasti. Ulkopuolinen antaa tavaroihin uusia näkökulmia ja yhdessä tekeminen on myös mukavampaa.

Jos innostuit raivaamisesta, tästä voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jossa parin viikon välein hyviä järjestämisvinkkejä. Saat lisäksi heti Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan.