Palvelut ja hinnasto

Tästä löydät palvelut itsellesi sopivaan elämäntilanteeseen

Etäjärjestely 49 € / tunti

Ammattijärjestäjän konsultointi puhelimitse, videoyhteydellä tai sähköpostilla.


Tunnin konsultoinnin aikana saat paljon ideoita, vinkkejä ja ohjeita järjestelyprojektiisi. Näiden avulla pystyt raivaamaan kotiisi pysyvän järjestyksen ja helpomman arjen.


Soveltuu ihmiselle, joka haluaa itse järjestää, mutta ei tiedä mistä aloittaa tai kaipaa ulkopuolisen näkemystä ja ideoita.

Lue lisää etäjärjestelystä täältä.

Järjestystyö kotonasi 59 € / tunti, min. 2 tuntia.

Järjestämisen vauhti ja eteneminen riippuu täysin tilanteesta ja asiakkaan päätöksentekokyvystä. Pitävää arviota ei voi sanoa mihinkään työhön, mutta neljässä tunnissa saa usein käytyä läpi vaatekaapit tai eteisen, osaa keittiöstä tai varastosta.

Vaatekaappi pysyvään järjestykseen

Onko vaatekaappisi järjestys hukassa? Tuntuuko pyykkipäivät painajaiselta?

Vaatekaappi ja pyykkihuolto on meitä päivittäin koskettava asia, johon arjessa kuluu valtavasti aikaa. Omalla polullani ja nykyisellä ammattijärjestäjän urallani olen tehnyt vaatekaapin järjestämisestä ja pyykkihuollon helpottamisesta valtavasti huomioita. Nämä yhdistävät kaikkia ihmisiä ja olen kehitellyt siihen toimivia ratkaisuja.

Istuin alas ja kirjoitin sinullekin yksinkertaisen ja toimivan oppaan vaatekaapin järjestämiseen ja arjen pyykkihuollon haltuun ottoon.

Lisäksi luennot ja urakat,

kysy tarjousta

Lahjakortti

Ammattijärjestäjän palvelua voi tilata ja toivoa myös lahjaksi. On tilanteita, joilloin lahjan saaja tarvitsee enemmän tilaa ja järjestystä kotiinsa kuin lisää tavaroita. Lahjaan voi kerätä varoja yhteisiltä tuttavilta. Yhdessä autatte enemmän.

Ennen lahjakortin ostamista kannattaa ottaa asia puheeksi lahjansaajan kanssa.

Lahjakortin voit hankkia ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Huomioithan, että esim. ikääntyvien vanhempien lapset ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen omassa verotuksessaan, kun työ tehdään vanhempien kotona, mutta maksajana on lapsi. Lisätietoja verotoimiston sivuilta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Matkakulut sisältyvät hintaan Turun, Salon ja ympäristökuntien alueella.

Muilla alueilla sopimuksen mukaan.

Henkilöautollani vien halutessasi kierrätettävän materiaalin eteenpäin. Kierrätysmateriaalin pois viennistä ei erillistä aikaveloitusta, maksullisista jätteistä veloitan jätemaksun.

Kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjän palvelusta voit hakea kotitalousvähennystä, joka on 60% laskun loppusummasta 3500 euroon saakka. Omavastuu 100 euroa.

Tutustu kotitalousvähennykseen Verotoimiston sivuilta.

Huomioithan, että esim. ikääntyvien vanhempien lapset ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen omassa verotuksessaan, kun työ tehdään vanhempien kotona, mutta maksajana on lapsi.

Peruutusehdot

Kaikki tilaukset ovat sitovia. Jos varaus peruutetaan alle kaksi vuorokautta ennen sovittua aikaa veloitetaan 50% hinnasta.