Palvelut ja hinnasto

Tästä löydät palvelut itsellesi sopivaan elämäntilanteeseen

Ammattijärjestäjän konsultaatiokäynti 99€

Saat kotiisi räätälöidyn järjestämisen ABC-tietopaketin. Sisältää tilanteesi kartoituksen, suunnitelman raivaukseen ja uudelleenjärjestelyyn sekä kirjalliset muistiinpanot asiasta, kesto noin 2 tuntia.

Tulen kotiisi, käymme läpi ongelmakohdat, suunnittelemme yhdessä uudet säilytyspaikat sekä käymme läpi raivauksen ja luopumisen pääperiaatteet. Saat kirjallisen työsuunnitelman sekä ohjeet sähköpostiisi.

Soveltuu ihmiselle, joka haluaa itse järjestää, mutta ei tiedä mistä aloittaa tai kaipaa ulkopuolisen näkemystä ja ideoita.

Järjestystyö 199€/4tuntia,

55€/tunti


Järjestystyö kotonasi, min. 2 tuntia.


Lisäksi luennot ja urakat, kysy tarjousta

Lahjakortti

Ammattijärjestäjän palvelua voi tilata ja toivoa myös lahjaksi. On tilanteita, joilloin lahjan saaja tarvitsee enemmän tilaa ja järjestystä kotiinsa kuin lisää tavaroita. Lahjaan voi kerätä varoja yhteisiltä tuttavilta. Yhdessä autatte enemmän.

Ennen lahjakortin ostamista kannattaa ottaa asia puheeksi lahjansaajan kanssa.

Lahjakortin voit hankkia ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Huomioithan, että esim. ikääntyvien vanhempien lapset ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen omassa verotuksessaan, kun työ tehdään vanhempien kotona, mutta maksajana on lapsi. Lisätietoja verotoimiston sivuilta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Matkakulut sisältyvät hintaan Turun, Salon ja ympäristökuntien alueella.

Muilla alueilla sopimuksen mukaan.

Henkilöautollani vien halutessasi kierrätettävän materiaalin eteenpäin. Kierrätysmateriaalin pois viennistä ei erillistä aikaveloitusta, maksullisista jätteistä veloitan jätemaksun.

Kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjän palvelusta voit hakea kotitalousvähennystä, joka on 40% laskun loppusummasta 2250 euroon saakka. Omavastuu 100 euroa.

Tutustu kotitalousvähennykseen Verotoimiston sivuilta.

Huomioithan, että esim. ikääntyvien vanhempien lapset ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen omassa verotuksessaan, kun työ tehdään vanhempien kotona, mutta maksajana on lapsi.

Peruutusehdot

Kaikki tilaukset ovat sitovia. Jos varaus peruutetaan alle kaksi vuorokautta ennen sovittua aikaa veloitetaan 50% hinnasta.