Vaatekaappi pysyvään järjestykseen

Vaatekaappi, tuo monen ihmisen painajainen. Usein kaappi on täynnä vaatteita mutta silti useat aamut alkavat ajatuksesta, että ei minulla ole mitään päälle pantavaa.

Olen itsekin pitkään tuskaillut vaatekaappini sisällön, vaatteiden määrän ja epäjärjestyksen kanssa. Vaatekaapin raivaamisesta ja järjestämisestä on internet ja kirjat ohjeita pullollaan. Silti tuntuu että aina järjestämisen jälkeen vaatekaappi pikku hiljaa tuntuu ajautuvan kaaokseen.

Osaatko kuvitella itsellesi tilanteen, jossa

  • Vaatekaapistasi löytyy vain sopivia vaatteita
  • Vaatekaapissasi on pysyvä järjestys, voit miltei silmät kiinni ottaa käyttöön haluamasi vaatteen
  • Sinulta löytyy sopivat vaatteet jokaiseen tilanteeseen
  • Vuodenaikojen vaihtumisen ei aiheuta paniikkia
  • Pyykkejä ei ajelehdi epämääräisissä kasoissa pitkin asuntoa
  • Likaiset vaatteet eivät odota pesua viikkotolkulla
  • Arjen pyykkihuolto on sujuvaa ja toimivaa

Minä osaan ja nyt haluan kertoa sinullekin, miten pääset kyseiseen tilanteeseen ja kiinni helpompaan arkeen. Olen kehitellyt toimivan tavan raivata ja järjestää vaatekaappi. Vaatekaapin tärkein tehtävä on kuitenkin palvella juuri sinun elämääsi ja arkeasi.

Vaatekaappi ja pyykkihuolto on meitä päivittäin koskettava asia, johon arjessa kuluu valtavasti aikaa. Omalla polullani ja nykyisellä ammattijärjestäjän urallani olen tehnyt vaatekaapin järjestämisestä ja pyykkihuollon helpottamisesta valtavasti huomioita. Nämä yhdistävät kaikkia ihmisiä ja olen kehitellyt siihen toimivia ratkaisuja.

Istuin alas ja kirjoitin sinullekin yksinkertaisen ja toimivan oppaan vaatekaapin järjestämiseen ja arjen pyykkihuollon haltuun ottoon.

Oppaasta löydät ajateltavaa ja pohdittavaa sekä tehtäviä. Lisäksi selkeitä raivaus- ja säilytysohjeita noudattamalla saat kaappisi varmasti kerralla kuntoon.

Pääset tilaamaan oman oppaasi verkkokaupasta ja heti tilauksen jälkeen saat ladattua sen PDF-versiona. Oppaan hinta on 19,90€, sis.alv.

Jos sinulle herää kysymyksiä, soitathan 040 7484735 tai ota yhteyttä.