5 vinkkiä alennusmyynteihin ja tavaroiden ostamiseen heräteostoksena

19.09.2019

Millainen on sinun suhtautumisesi alennusmyynteihin? Tuleeko sieltä ostettua tarpeetonta vaan koska halvalla saa?

Alennusmyynnit on tarkoitettu vain herättämään halua ostaa tavaroita, vaikka ei oikeastaan mitään tarvitsisi. Tietenkin jos ostos on pidempään harkittu ja suunniteltu, on hyvin järkevää ostaa se silloin kun se on tarjouksessa.

Tässä 5 vinkkiä, jos tunnistat itsessäsi helposti heräteostoksia tekevän

1. "Ei mainoksia"- kyltti postilaatikkoon. Mainosten selailu herättää ostamishalun.

2. Kartoita, mitä omistat. Katsele kaappisi ja komerosi läpi, huomaat, minkä verran sinulla on jo tavaraa. Ja voit löytää ihan uusiakin juttuja, jotka olet unohtanut.

3. Kirjaa kaikki ostoksesi ylös. Yleensä kuulee, että "en ole ostanut pitkään aikaan mitään". Helposti unohtuu kaikennäköiset pikkujutut, jotka tarttuvat kaupasta mukaan. Kun kaikki on kirjattu ylös, huomaat että mitä kaikkea sitä tuleekin ostettua.

4. Tee itsellesi ostoslista. Jos haluat jotain tavaraa, kirjoita se listaan. Jos 30 päivän päästä vielä haluat sen kyseisen tavaran, voit ostaa sen. Harvemmin se on enää sitten niin kiinnostava.

5. Mieti yön yli. Jos 30 päivän odottaminen tuntuu liian radikaalilta, päätä edes odottaa huomiseen. Jos viitsit seuraavana päivänä lähteä tavaraa hakemaan, sen täytyy olla tarpeellinen.

Onko sinulla tapana ostaa tavaroita heti? Kerro kommenteissa.

Tilaa tästä itsellesi Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan. Sen avulla pääset kodin järjestämisessä alkuun.