Kodin ja arjen järjestämiskurssit syksyllä 2020

01.08.2020

Taas on syksy edessä ja uudet kurssit tarjolla opistoissa. Tänä syksynä sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Järjestyksen Koodi- kodin ja arjen järjestämiskurssille Salossa, Halikon lukiolla. Kaarinan kurssi ei toteudu vähäisen osallistumismäärän vuoksi.

Kodin ja arjen järjestämiskurssi, kenelle kurssi sopii?


Kurssi sopii sinulle,

...jos kotonasi tuntuu olevan pysyvästi kaaos.

...jos sinusta tuntuu, että arkesi on kiireistä. Jos asioita jää tekemättä kiireen vuoksi.

...jos haluaisit luopua tavaroista, mutta voit tarvita niitä vielä. Tai jos olet saanut tavaran lahjaksi. Tai se vaate voi joskus vielä mahtua päällesi

...jos et tiedä, miten ja mistä aloittaa.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla opit tavaran- ja ajanhallinnan perussäännöt, elämäsi yksinkertaistuu ja tavoitteesi selkiintyy.

Kurssilla tulet tietoiseksi siitä, miksi tavarat ja kiire nykyään hallitsevat maailmaa. Opit myös luopumista ja järkeistämään elämääsi. Kurssilla opittujen käytännön menetelmien toteuttamisen voi heti aloittaa.

Palautteita viime kurssilta

Kesto 3 iltaa, 4 viikon välein. Ensimmäisellä kerralla keskustellaan tavaroista, toisella papereista ja digitaalisista dokumenteista ja viimeisellä kerralla pohditaan ajankäyttöä sekä arjen haltuunottoa. Saat myös pienen ennakkotehtävän ennen kurssia.

Kurssilla on paljon keskustelua ja saat valtavasti vertaistukea. Huomaat että et ole asian kanssa yksin. Ota vaikka ystävä mukaan ja lähde mukaan matkalle kohti helpompaa arkea.

Salon, Halikossa olevan kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä, kurssi alkaa torstaina 1.10.2020 klo.18.00. Ilmoittautuminen alkaa 12.8.2020 klo 15.00. Hinta 26,50€.

Laita ilmoittautumispäivä kalenteriin ylös ja tule mukaan.

Jos kaipaat henkilökohtaista ammattijärjestäjän apua, soita heti 040 7484735 tai ota yhteyttä täältä.