Mitä hyödyt ammattijärjestäjän avusta

30.10.2019

Kuulen usein ajatuksia, että miksi kannattaa tilata ammattijärjestäjä apuun? Eikö kaikkien itse pitäisi hoitaa tavaransa?

Ammattijärjestäjän kanssa raivaaminen ja järjestäminen käy reippaasti, tehokkaasti ja loogisesti edeten.

Kerron tuolla Facebookissa ja Instagramissa päivittäin 100 hyötyä ammattijärjestäjän palveluista.

Eli mihin kaikkeen elämässäsi saat apua. Siis ihan konkreettisia hyötyjä.

Kaikki hyödyt ilmestyvät päivittäin tänne ja tässä tiivistettynä 10 seuraavaa

61. Aikasi ei kulu tavaroiden etsimiseen

Suuri osa ajata kuluu töissä ja kotona tavaroiden etsimiseen. Kun kaikella on paikkansa ja opetellaan palauttamaan ne heti paikalleen, aikaa ei kulu etsimiseen.

62. Ruuanlaitosta tulee mukavaa

Kun keittiö on järjestyksessä ja tiedät mitä kaapeissa on, ruuanlaittokin on mukavampaa.

63. Et unohda vanhempainiltaa

Kun kaikki laput, tiedotteet ja menot kerätään yhteen paikkaan, jokainen tietää, mitä on tulossa. Näin et unohda mennä tärkeisiin tai sovittuihin tapaamisiin.

64. Keräilytavarasi saavat arvoisensa säilytyspaikan

Usein keräilytavarat ajelehtivat monessa paikassa. Ammattijärjestäjän kanssa keksitään niille paikat, jossa voit niitä katsella tai jossa ne ovat oikein säilytettynä.

65. Voit vuokrata juhlamekon

Kun vaatekaapissasi on vain niitä vaatteita, jotka on käytössä, ymmärrät, että on turha ostaa pukua kertakäyttöiseksi. Voit myös vuokrata itsellesi puvun.

66. Siivouspäivä ei ole painajainen

Kun kodissasi on sopivasti tavaraa, kaikella omat paikkansa ja tavarat palautetaan omille paikoilleen, on helppo siivota. Silloin ei tarvitse ensin raivata.

67. Tietokoneesi toimii nopeammin

Poistamalla tietokoneestasi kaiken ylimääräisen, mitä ei tarvita, konekin toimii nopeammin.

68. Varastosi ei ole täynnä

Ymmärrät, että tavaroiden varastoiminen on turhaa. Opit tekemään heti päätöksen tavaran säilyttämiseksi tai eteenpäin laittamiseksi.

69. Muuttaminen on helppoa

Ammattijärjestäjän apu auttaa tavaramäärän hallitsemiseen, jolloin muuttokin on helpompaa. Ammattijärjestäjän voi tilata myös auttamaan pakkaamaan ja auttamaan muuton ongelmissa.

70. Saat auton autotalliin

Auto mahtuu talliin, kun siellä on säilössä vain sinne kuuluvat tavarat. Ammattijärjestäjän kanssa autotalli tulee raivattua tehokkaasti.

Jos innostuit raivaamisesta, tästä voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jossa parin viikon välein hyviä järjestämisvinkkejä. Saat lisäksi heti Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan.