Oletko joutunut tekemisiin jättipehmon kanssa? Tässä vinkit miten selvitä

26.01.2020

Jättipehmot, nuo valtavat vitsaukset, jotka palaavat sankoin joukoin aina joulun aikaan kauppoihin.

Tässä vinkit, miten selvitä jättipehmon kanssa. Ja usko pois, minullakin on kokemusta. Kuvassa meidän perheemme jättipehmo, onneksi aikaa on siitä kulunut noin 20 vuotta.

Ensin yksi ehdoton sääntö: Älä osta kysymättä kenellekään lahjaksi jättipehmoa!

Jättipehmot herättävät kaupoissa ihastumista ja hyviä fiiliksiä. Hinnat niissä alkaa olla kohtuulliset, joten sekään ei estä yleensä ostamista. Ajatus on hieno, mutta lopputulos on aina sama. Kotona pyörii jaloissa valtava pehmolelu, jolla kukaan ei leiki. Ja jättipehmo vie valtavasti säilytystilaa.

Jos nyt kuitenkin olet lahjaksi kysymättä sellaisen jollekin ostanut, älä ihmettele, jos se on joskus hävinnyt. Äläkä ainakaan pahoita siitä mieltäsi. Ei kenenkään ole pakko säilyttää turhaa tavaraa, joka vielä vie tilaa ainakin neliön verran kodista.

Mitä sitten tehdä tilanteessa, jos jättipehmo on vallannut kodin?

Tiedosta, että on ihan ok laittaa jättipehmo eteenpäin. Voit koittaa myydä tai sitten lahjoittaa sen. Voit kysellä myös päiväkodeista, lastenkodeista tai vaikka ensi- ja turvakodista. Näin moni pääsee pehmosta nauttimaan, eikä se vie kenenkään tilaa.

Jos pehmon omistaa lapsi, on tärkeää, että pois laittaminen on hänellekin ok. Jos asia on vaikea, anna ajan kulua. Parin kuukauden päästä asia voi olla aivan toinen.

Oletko sinä joutunut tekemisiin jättipehmon kanssa? Miten olet asiasta selvinnyt?

Jos innostuit raivaamisesta, tästä voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jossa parin viikon välein hyviä järjestämisvinkkejä. Saat lisäksi heti Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan.

Jos mietit, että olisiko sinulle mitään hyötyä ammattijärjestäjän avusta, tutustu 100 hyötyä ammattijärjestäjän avusta -sivuuni. Olisiko jostain hyödystä apua sinunkin arjessasi?

Tilaa itsellesi ammattijärjestäjän apua. Soita heti 040 7484735 tai yhteydenottolomakkeella.