Oletko tavaroiden järjestelijä vai järjestäjä?

10.10.2019

Olen keskustellut viime aikoina paljon ihmisten kanssa tavaroiden raivaamisesta, vähentämisestä ja järjestämisestä. Usein ajatuksena on, että kun vaan saisi tavaransa järjestykseen, niin olisi siistimpää ja enemmän tilaa.

Itse olen elämässäni jossain vaiheessa ollut tuollainen järjestelijä. Tavaran järjestelijä ostaa kasapäin laatikoita, koreja ja säilytysjärjestelmiä. Hän järjestelee aina tavaransa uuteen, "parempaan" järjestykseen, on hetken tyytyväinen ja lopulta taas huomaa, että eipä sekään tuonut onnea ja pysyvää järjestystä kotiin.

Tosiasia on, että kun siirtyy järjestelijästä järjestäjäksi, on mahdollisuus pysyvään muutokseen. Järjestäjä ymmärtää, että ei tavaroiden uudelleen järjestely auta, jos tavaraa on auttamattomasti liikaa käytettävissä oleviin neliöihin nähden.

Joten ryhdy sinäkin järjestäjäksi ja ota askel kohti pysyvää ratkaisua! Yksin on vaikea päästä alkuun, mutta voit olla yhteydessä minuun tästä, niin selvitetään, mistä voimme aloittaa.

Tai jos pärjäät yksin, täältä saat heti Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan. Lisäksi tulet saamaan parin viikon välein itsellesi uutiskirjeen, jossa hyviä järjestämisvinkkejä.

Oletko siis järjestelijä vai järjestäjä? Kerro kommenteissa.