Viimeiset 10 hyötyä ammattijärjestäjän avusta

30.11.2019

Kuulen usein ajatuksia, että miksi kannattaa tilata ammattijärjestäjä apuun? Eikö kaikkien itse pitäisi hoitaa tavaransa?

Ammattijärjestäjän kanssa raivaaminen ja järjestäminen käy reippaasti, tehokkaasti ja loogisesti edeten.

Kerron tuolla Facebookissa ja Instagramissa päivittäin 100 hyötyä ammattijärjestäjän palveluista.

Eli mihin kaikkeen elämässäsi saat apua. Siis ihan konkreettisia hyötyjä.

Kaikki hyödyt ilmestyvät päivittäin tänne ja tässä tiivistettynä viimeiset 10

91. Sinun ei tarvitse säilyttää kaikkia lasten piirroksia

Opit, että ei kaikkea voi, eikä kannata säilyttää. Halutessasi voit ottaa myös taideteoksista kuvia ja vaikka tehdä niistä kuvakirjan

92. Opit, että tarpeeksi hyvä riittää

Jokaisella on omat vaatimukset järjestykselle. Ammattijärjestäjän kanssa opit, että joskus on tarpeen ymmärtää, että tarpeeksi hyväkin riittää.

93. Joulusiivous tarkoittaa viikkosiivousta

Ei enää paniikkisuursiivouksia ennen joulua. Kodissa pysyy perussiisteys, kun tavarat on omilla paikoillaan. Tällöin riittää perussiivous. Jopa jouluksi.

94. Et pelkää enää veroilmoituksen jättämistä

Kun paperit ovat järjestyksessä, löydät helposti myös veroilmoitukseen tarvittavat tiedot.

95. Ei kadoksiin jääviä ajoissa ostettuja lahjoja

Jos ostat ajoissa joulu- tai muita lahjoja, on sinulla tietty säilytyspaikka niille. Näin ei tarvitse miettiä myöhemmin, että missä ne ovat vai mitä olikaan.

96. Et osta turhia joulukortteja

Kun tiedät, mitä omistat ja käyttämättömät postikortit ovat tietyssä paikassa, pystyt ensin käyttämään joulukortit sieltä sekä sen jälkeen ostaa tarvittavan määrän uusia.

97. Tavarat ovat oikeassa paikassa

Yhdessä mietimme parhaat säilytyspaikat tavaroille. Oikea paikkahan on siellä missä niitä käytetään. Eikä eniten käytettyjä juttuja kannata jemmata yläkaappien kätköihin.

98. Voit lähteä aamulla liikkeelle lämpimällä autolla

Usein ihmisellä on autotalli, mutta se on täynnä muuta tavaraa. Auto mahtuu talliin, kun siellä on säilössä vain sinne kuuluvat tavarat. Ammattijärjestäjän kanssa autotalli tulee raivattua tehokkaasti

99. Ei joululahjastressiä

Ymmärrät, että on turha ostaa joululahjoja pakon edessä. Et osta turhia lahjoja, mahdollisesti jopa opit kirjaamaan muistiin mahdollisia lahjaideoita.

100. Arki muuttuu sujuvammaksi

Kaiken kaikkiaan, kun kotia saa raivattua ja järjestettyä, usein sama heijastuu ajankäyttöön ja sitä myöden arki muuttuu sujuvammaksi.

Jos innostuit raivaamisesta, tästä voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jossa parin viikon välein hyviä järjestämisvinkkejä. Saat lisäksi heti Järjestyksen A ja O - näin pääset raivauksessa alkuun- oppaan.