Tavaravirta tammikuussa

07.02.2022

Kodista lähteneet tavarat

Kerroin aiemmin täällä aikomuksestani pitää vuonna 2022 kirjaa kotonamme kulkevista tavaroista. Vuosi ja tammikuu alkoi rytinällä, poistettuja tavaroita oli 380kpl. Kävin alkuvuodesta läpi useita kaappejamme ja laitoin reippaalla kädellä turhia tavaroita pois. Vaatekaapista lähti vaatteita, joita ei ole otettua käyttöön, keittiöstä turhia astioita sekä suuritöisimpinä pitkään varastoidut läppärit, tabletit sekä kamerat, joista kuva yllä. Nämä ovat odottaneet pitkään sitä hetkeä, että ne käydään läpi, tyhjennetään ja lopulta saa laitettua eteenpäin. Osa lähti lahjoituksena, osa ser-romuksi, jossa materiaalit saadaan kierrätettyä.

Kotiin saapuneet tavarat

Eniten minua kiinnostaa ja arveluttaa kotiimme tulevat tavarat. Tammikuussa niitä tuli 26kpl. Näistä 14kpl oli myöhässä pidetyn pikkujoulun lahjat sekä niiden mukana tulleet pahvilaatikot, jotka ovat hyviä säilytykseen. Näiden lisäksi kotiin saapui siskolta saadut kengät. Jos ei sään salliessa niille tule käyttöä, ne pääsevät eteenpäin. Kaupasta kotiutui 2 pulkkaa tarpeeseen kun vanhat meni viime talvena rikki. Vaatehuoneeseen ostimme 2 hyllylevyä sekä 4 hyllynkannaketta. Lisäksi kotiutui yksi sähköhaaroitin ja välttämättömästä syystä kahdet silmälasit. Isännälle uudet rikkoutuneiden tilalle, minulle uudet syystä, että vanhat olivat jo yliaikaiset. Näillä kyllä näkee huomattavasti paremmin.

Kuukauden saldo siis -354 tavaraa. Kyllä se vähän näkyykin, kuitenkin vieläkin on varaa vähentää. Ylpeä olen siitä, etten ostanut mitään sisustustavaraa. Oletko sinä laskenut kotisi tavaravirtaa? Mikä sinulle tuottaa hankaluuksia?