100 postausta kodin ja arjen järjestämisestä

22.01.2022

13.3.2018 kirjoitin blogiini ensimmäisen kirjoituksen. Nyt melkein 4 vuotta myöhemmin niitä on kasassa 100 kpl. Blogini on siis kattava tietopankki kodin ja arjen järjestämisestä. Lisäksi se on valtava vinkkipankki järjestämiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa.

Suosituimmat sivut

Suosituin sivu blogissani on Kodin paperit järjestykseen.

Löydät siitä hyvin yksityiskohtaiset vinkit ja ohjeet kodin papereiden käsittelyyn sekä arkistointiin. Lisäksi kirjoituksessa mietitään ratkaisuja haasteisiin aikakauslehtien parissa. Käy poimimassa vinkit myös itsellesi.

Toisena on 100 hyötyä ammattijärjestäjän avusta.

Sivu, johon on kerätty 100 konkreettista hyötyä, jotka saat käyttäessäsi ammattijärjestäjän palveluita. Sieltä löytyy esimerkiksi kohta 18: Opit kieltäytymään turhista tavaroista. - Kun saat kotiisi, elämääsi ja arkeesi järjestystä, opit näkemään mikä on tärkeää ja mikä on sinua varten. Opit kieltäytymään turhista tavaroista, jotka ovat vaan elämässäsi haittana.

Kolmantena löytyy Oletko tavaroiden järjestelijä vai järjestäjä?

Tavaran järjestelijä ostaa kasapäin laatikoita, koreja ja säilytysjärjestelmiä. Hän järjestelee aina tavaransa uuteen, "parempaan" järjestykseen, on hetken tyytyväinen ja lopulta taas huomaa, että eipä sekään tuonut onnea ja pysyvää järjestystä kotiin. Tosiasia on, että kun siirtyy järjestelijästä järjestäjäksi, on mahdollisuus pysyvään muutokseen. Käy lukemassa asiasta lisää.

Neljäntenä on ratkaisu joka kodin suureen ongelmaan, eli Roskien lajittelu, 5 ammattijärjestäjän vinkkiä kotiisi.

Näillä vinkeillä saat arkeesi paljon helpotusta, käy katsomassa itsellesikin helpotusta jäteasiaan.

Viidentenä on vinkit toiseen miltei jokaista koskettavaan asiaan, Vaatekaapin järjestäminen ja helpompi arki.

Kirjoituksessa käydään läpi haasteita vaatekaappia läpi käydessä sekä saat vinkit, miten kaappia kannattaa alkaa käymään läpi, kohta kerrallaan.

Onko loput 95 kpl sinulle tuttuja? Jos ei ja haluaisit vinkkejä kodin järjestämiseen ja arkesi helpottamiseen, käy tutkimassa blogia, pääset sinne tästä.

Jos innostut raivaamisesta, tästä saat itsellesi ilmaisen Järjestyksen A ja O - Näin pääset raivaamisessa alkuun- oppaan. Oppaasta saat vinkit, mistä aloittaa sekä vastauksia kohdatessasi luopumisen tuskaa.